Ресторан Foodwiner’s

Дизайн інтер’єру ресторану Foodwiner’s передає витончену та сучасну естетику закладу. Наша команда прагнула підкреслити ідентичність й атмосферу ресторану та магазину, за допомогою комфортних меблів. Додати акцентне освітлення, гармонійні колірні рішення та стильний декор, який створив би ідеальну атмосферу для насолоди смачною їжею.

Місто Черкаси
Загальна площа 360 м2
Дата 10 Серпня 2023
Інтер’єр дизайнер Андрій Могила

Foodwiner's ресторан

Були розроблені індивідуальні меблі під концепцію закладу, в теплих акцентних відтінках. Характеру та впевненості ресторану додали чорні панелі, бетон та дерево. Але вся увага прикута до барної стійки, яка стала душею гастрономічного раю. Саме на неї пішло 360 цеглин, понад 2 тонни металу, 23 м2 натуральної деревини, 20 погонних метрів компакт-плити, 7м2 нержавійки та 17 метрів LED-стрічки. І все це за для вашого естетичного задоволення та відчуття затишку у просторі їжі та вина.

Магазин

Правильне та зручне розташування вітрин та сучасних винних шаф – це важливий аспект для будь-якого магазину. Вони дозволяють ефектно презентувати продукти та забезпечити зручний доступ клієнтам до них. Ми завжди прагнемо створювати такі простори для наших клієнтів, де вони зможуть знаходити все, що потрібно та насолоджуватись процесом покупок.

Попередня Попередній Проект Наступна Наступний Проект